930 x122 grota rece

iunie

VREMEA NE SURPRINDE IAR. CE NE AȘTEAPTĂ MÂINE

Vremea ne surprinde iar. Ce ne așteaptă mâine. Mâine, 1 iunie 2018, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă, anunță meteorologii. Este o veste excelentă pentru piteștenii care au zi liberă, zi pe care și-o vor putea petrece, de exemplu, la ștrand (amănunte, AICI) sau la Zoo Trivale (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Temperatura maximă va fi una surprinzător de ridicată pentru această perioadă a anului, specifică unei zile de iulie sau august: 34 de grade Celsius.

„Ziua de vineri va veni cu o vreme călduroasă în majoritatea zonelor. Asta înseamnă că la orele amiezii se vor înregistra temperaturi maxime cam între 27 și 34 de grade. Aceste 34 de grade urmează să se înregistreze în sudul Olteniei şi al Munteniei.”, declară pentru Mediafax Gabriela Băncilă, meteorolog de serviciu la Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Dacă în minivacanța de Ziua Copilului veți ajunge la mare sau la munte, este bine să știți ce vă așteaptă din punct de vedere meteorologic.

„Valori mai scăzute, de 27 de grade, vor fi în zona litoralului: în jur de 23-25 de grade. Apa mării va ajunge la o temperatură de 19-20 de grade. (…)

La orele amiezii îşi vor face apariţia şi norii, care vor determina pe arii restrânse, în special în zona montană şi submontană, averse şi descărcări electrice. Acestea vor putea determina apariţia grindinei.”, precizează sursa citată pentru Mediafax.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90