930×122 CAPRA 5

bazine

OFICIAL: SE DESCHID ȘTRANDURILE DIN PITEȘTI. INTRAREA, MAI SCUMPĂ

Oficial: Se deschid ștrandurile din Pitești. Intrarea, mai scumpă. Două dintre cele trei bazine în aer liber din Pitești ale municipalității (Trivale și Costache Negri) vor fi deschise pentru public începând de sâmbătă, 26 mai 2018. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Serviciul Public pentru Exploatarea Patrimoniului Municipiului Pitești.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Bazinele vor fi deschise zilnic, în intervalul orar 8-20.

Față de anul trecut, intrarea la bazinele în aer liber ale municipalității va fi mai scumpă. Vă amintim că intrarea generală a crescut la 10 lei (de la 7 lei cât era în trecut). Și accesul pentru copiii de sub 10 ani, studenţi şi pensionari va fi mai scump: 5 lei, în loc de 4 lei (detalii, AICI).

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

Primăria are baze de agrement în aer liber în zonele Trivale (foto), Costache Negri și Tudor Vladimirescu.

Administrația Ionică a scumpit în 2018 de la taxe și impozite locale (subiectul pe larg, AICI) și căldură (AICI, amănunte) până la agrement (AICI și AICI detalii) și concerte la Filarmonică (AICI puteți citi mai multe).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90