NOR CURIER 930X122

Arges

PROGNOZA_METEO

VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE: ESTIMĂRILE METEO PÂNĂ PE 9 NOIEMBRIE

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat în urmă cu puțin timp estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (27 octombrie-9 noiembrie).

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Pentru Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță că vremea va rămâne rece până joi, 30 octombrie. Până atunci maximele diurne se vor situa între 5 și 8 grade Celsius, iar minimele nocturne între minus 1 grad și 3 grade. Vestea bună este că de joi vremea se va mai încălzi, urmând ca în a doua săptămână de prognoză maximele să ajungă la 13-15 grade Celsius. Și media minimelor din timpul nopții vor crește ușor și vor atinge 3-6 grade.

Din punct de vedere al precipitațiilor, ANM estimează că ploi și lapoviță vor mai fi posibile marți, 28 octombrie, dar nesemnificative cantitativ. Ploile ar urma să revină către sfârșitul celor două săptămâni.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90