930 x122 grota rece

Arges

VREMEA SE RĂCEȘTE CU PÂNĂ LA 15 GRADE – PROGNOZA PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (17-31 august) au fost comunicate în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș se estimează că vremea se va răci treptat până miercuri, 19 august, atunci când va fi mai rece decât în mod normal la această dată, cu o medie a temperaturilor maxime care se va situa în jurul valorii de 22 de grade Celsius.

Asta înseamnă o scădere de până la 15 grade față de precedentele zile, caniculare.

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

După această dată, însă, vremea se va încălzi din nou, astfel că la începutul celei de a doua săptămâni de prognoză se vor atinge valori termice diurne normale pentru perioada respectivă.

Mediile temperaturilor minime se vor situa între 20 de grade la începutul intervalului şi 13 grade la mijlocul acestuia.

În prima săptămână vor fi averse aproape în fiecare zi şi local se vor cumula cantităţi mai importante de apă. În cea de a doua săptămână ploile vor fi mai frecvente în jurul datei de 25 august. În rest vor apărea mai rar şi pe spaţii mai restrânse.

Pe același subiect: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/alerta-meteo-cod-galben-de-furtuni-in-arges/.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3