EcoMoto 930×122

Arges

avalansa

ZĂPADĂ DE PESTE 2 METRI! TRASEE MONTANE ÎNCHISE ÎN ARGEȘ

Conform buletinului nivometeorologic emis de Centrul de Prognoză Sibiu, riscul de avalanşă este de gradul 4 la altitudini de peste 2.000 de metri și de gradul 3 la altitudini între 1.600 și 2.000 de metri.

Citiți și: A nins în Argeș!

Prin urmare, toate traseele montane din judeţul Argeş care se află în acest ecart de altitudine sunt și vor rămâne închise.

Stratul de zăpadă de la Bâlea Lac-Cota 2.000 Transfăgărășan măsoară acum 237 de centimetri, în creștere cu aproape 40 de centimetri față de sfârșitul săptămânii trecute.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Sfatul Salvamont Argeş pentru cei care îşi vor petrece weekendul în zona montană argeşeană este să nu încerce să urce pe traseele închise şi să le ceară informaţii salvatorilor montani din zonă sau la Dispeceratul Național Salvamont, formând 0SALVAMONT.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3