930×122 CAPRA 5

balea lac

hotel_de_gheata_balea

ZĂPADĂ DE PESTE UN METRU!

În zona montană a județului Argeș s-a depus un strat consistent de zăpadă. În munții Făgăraș, la 2.000 de metri altitudine, stratul depășește un metru grosime.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la ora 8 stratul de zăpadă măsura 1 metru și 10 centimetri în zona Bâlea Lac, la granița dintre județele Argeș și Sibiu. În zona respectivă ninge și la această oră. Temperatura aerului era la ora 10 de minus 6 grade.

Meteorologii precizează că la ora 10 ningea și în Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș. În Câmpulung stratul de zăpadă era la ora 8 de 2 cm, iar în Curtea de Argeș, de 10 cm. În ambele localități termometrele indicau puțin sub 0 grade. Ninge, dar viscolit, și în Pitești. Stratul de zăpadă măsura 5 cm în urmă cu două ore. Temperatura aerului era la ora 10 de minus 2, 2 grade. (Foto: arhivă)

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3