930×122 CAPRA 5

câmpulung. brașov

ZĂPADA FACE PROBLEME MARI PE DN 73

După cum v-am informat, zăpada face probleme pe pe DN 73, între Câmpulung Muscel şi limita cu judeţul Braşov, în special în zona Dâmbovicioara.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate și a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7, 5 tone. Măsura a fost luată în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire, a anunțat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Potrivit sursei citate, autotrenurile şi celelalte autovehicule care depăşesc această masă sunt oprite în locuri special amenajate înainte de a intra pe segmentul restricţionat, atât în judeţul Argeş, cât şi în judeţul Braşov.

Un cititor ne-a trimis fotografii de la fața locului. El reclamă că, cel puțin până în urmă cu circa o jumătate de oră, pe drum acționa doar un singur greder și că nu se aruncase pe șosea cu sare sau nisip. „Am sunat și la Drumuri, dar degeaba! Am preferat să fac cale întoarsă.”, ne precizează cititorul nostru, care adaugă că polițiști de la rutieră ajută la împingerea autovehiculelor rămase împotmolite.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3