NOR CURIER 930X122

Arges

ZECI DE ARGEȘENI AU CÂȘTIGAT LA LOTERIA FISCALĂ

Prima extragere a loteriei bonurilor fiscale, desfășurată ieri, are câștigători și în Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Astăzi, până la orele prânzului, în prima zi în care au putut fi revendicate premiile, la toate unitățile fiscale din județ se prezentaseră 74 de argeșeni cu bonuri fiscale câștigătoare, fiecare cu o valoare totală între 6 și 6, 99 de lei.

Cei mai mulți, 52, sunt din Pitești sau din alte localități arondate Administrației Fiscale Pitești. 7 sunt din zona Curtea de Argeș, 6 din Costești, 5 din Mioveni, 3 din Topoloveni și 1 din zona Câmpulung Muscel.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

La Administrația Fiscală Pitești primul câștigător s-a prezentat să-și revendice premiul chiar la deschiderea ghișeului, la ora 8:30. Imediat după el a venit un al doilea câștigător. Precizăm că la AFP Pitești bonurile fiscale câștigătoare se depun la parterul clădirii, la ghișeul 28.

Amintim că revendicarea premiilor se va face până pe data de 13 mai inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 2 februarie-28 martie, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală unde a fost depus originalul bonului fiscal câştigător eliberează o copie care poartă menţiunea „conform cu originalul”.

Plata câştigurilor se face de Ministerul Finanţelor Publice în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor de către organele competente ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Important! Banii vor fi plătiți exclusiv prin cont bancar! Câștigătorii loteriei care nu au cont bancar trebuie să își facă.

Premiile vor intra în posesia câștigătorilor gata impozitate de stat cu 16%.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.mfinante.ro la rubrica Loteria bonurilor fiscale: http://www.mfinante.ro/loteriabonurilor.html?pagina=loteriabonurilor.

Premiile la prima extragere însumează 1 milion de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3