930 x122 grota rece

amenzi

ZECI DE PERMISE AUTO, REȚINUTE PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ

În ultimele 48 de ore poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai Biroului Rutier Piteşti au dat peste 290 de amenzi, însumând aproape 61.000 de lei.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

De asemenea, au reţinut în vederea suspendării pe o perioadă de 90 de zile a dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Printre încălcările regulilor rutiere depistate s-au numărat depășirea vitezei legale și șofatul sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Polițiștii au întocmit și dosare penale pentru diverse alte nereguli.

De exemplu, N.I.C., din comuna Poiana Lacului, s-a ales cu dosar penal pentru că avea expirată autorizaţia de circulaţie provizorie. Șoferul a fost oprit în trafic de către polițiștii rutieri piteșteni pe bulevardul Republicii.

Dosar penal i s-a făcut și lui L.V., din comuna Bughea de Sus, a cărui dovadă înlocuitoare a permisului de conducere era expirată. Conducătorul auto a fost pus la punct de către polițiștii din Valea Mare Pravăț. (Foto Arhivă: hotnews.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3