SMART KIDS 930X122

dn7

ZI DE COȘMAR PENTRU ȘOFERI ÎN ARGEȘ

Zi de coșmar pentru șoferi în Argeș. Va fi și astăzi trafic rutier de coșmar pe unul dintre cele mai importante drumuri naționale care trece și prin județul Argeș.

Citiți și: Poliția a „rupt!” Sute de amenzi = 75 000 de lei, zeci de permise „luate” și taloane retrase

Până în jurul orei 12, în Argeș pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea se vor executa lucrări de frezare-asfaltare la kilometrul 156+200 de metri, în zona Deduleşti (în apropierea limitei cu judeţul Vâlcea).

După ora 12 se vor desfăşura lucrări similare la kilometrul 149+600 de metri, în zona comunei argeșene Morăreşti.

Citiți și: Proiect: Nu mai mult de 8 ore la secţia de Poliţie

„Deoarece pe DN7 traficul rutier este intens, e de aşteptat ca în zonele de lucru să se formeze coloane de autovehicule. Le recomandăm conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea acestora.”, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române.

La aglomerație ar putea contribui și vremea, meteorologii anunțând și pentru azi cod galben de ploi însemnate cantitativ (amănunte, AICI).

Tot astăzi, până în jurul orei 15, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 102 și 106, se vor executa lucrări de frezare-asfaltare pe banda numărul unu, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

De asemenea, până la ora 18, pe acelaşi sens de mers se vor aplica marcaje rutiere pe banda a doua între kilometrii 72 şi 94, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe prima bandă în dreptul utilajului. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90