New Profesional Consult 930 x 122

apa canal

ZILELE PORȚILOR DESCHISE. 14 ANI CU PIKY

Zilele porților deschise. 14 ani cu Piky. Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunţă că se împlinesc 14 ani de când desfăşoară programul educaţional Piky. Astfel, pe 3 iunie va fi ziua lui Piky, mascota societăţii, marcă înregistrată la OSIM.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Cu această ocazie, societatea Apă Canal 2000 va organiza două acţiuni:

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

1.Călătoria lui Piky – lecţie despre apă, cu vizite la uzina de apă Budeasa şi la staţia de epurare Piteşti (participanţi vor fi elevii din clasa a II-a C de la Şcoala Gimnazială „Alexandru Davila“ din Piteşti).

2.Zilele porţilor deschise – în perioada 6-9 iunie 2017, între orele 9 și 15, grupuri de elevi şi cadre didactice vor putea vizita uzina de apă Budeasa şi staţiile de epurare Piteşti, Costeşti și Topoloveni, în baza unei programări la numărul de telefon 0348.807.105 sau prin e-mail, la adresa contact@apa-canal2000.ro.

„Tuturor elevilor şi cadrelor didactice le dorim un sfârşit de an şcolar plin de realizări şi satisfacţii!”, transmite Mihail Marinescu, directorul general al societății Apă Canal 2000 SA Piteşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90