930 x122 grota rece

pret

Sunt obligatorii pentru toți cei care stau la bloc! Cât costă!

Sunt obligatorii pentru toți cei care stau la bloc! Cât costă!

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

Toți cei care locuiesc la bloc au obligația ca până la 1 ianuarie 2027 să aibă montate repartitoare cu citire de la distanță.

Citiți și: Ați da 12.000 de € pentru un ARO?

Deja pe piață există o cerere imensă pentru acest tip de contoare, iar mulți oameni se întreabă și cât costă un aparat.

Pentru montarea unui repartitor cu citire de la distanță, clientul plătește o sumă cuprinsă între 70 și 100 de lei.

La un calcul simplu, într-un apartament cu trei camere și două băi, în care sunt șase calorifere, proprietarul va plăti aproape 600 de lei, potrivit adevarul.ro.

Și asta nu e singura cheltuială. Consumatorii vor plăti şi pentru citirea repartitoarelor, ca şi pentru interpretarea datelor. Adică, în jur de 20 de lei pe lună pentru un apartament cu șase calorifere.

În cazul contorului montat în afara apartamentului, la intrarea în locuință, costul de instalare pornește de la 1.000 de lei.

Foto principal descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • State Niculina spune:

    Cei cu centrale proprii de apartament, vor monta repartitoare???
    Care este procedura???

  • Eleonore spune:

    Un principiu in conformitate cu constitutia, imi pare ar fi ca tot ce este obligatoriu si presupune cheltuieli decorice fel ytebuie suportat de cel carecemite obligativitatea legala si de catre cetatean. Mai apoi in spatiul privat al casei omului trebuie acordul lui sa montezi ceva sau sa demontezi ceva. Cum adica este obligatoriu repratitorul si sa platesc eu ca nu stiu cine sa citeasca de la distanta ce se intampla in casa mea, cu caldura mea, s.m.d.

  • george spune:

    Aberatii peste aberatii…furt la drumul mare.cu acordul nemernicilor politicieni!!! Daca e obligator.sa suporte insttitutia cce doreste acest lycru!! Apoi citirea la distanta??in 0lus sa platesc???Cine garannteaza corectitudinea..?? Oare la mai marii din sate.comune.orase tot asa va fi???Factura cu consum.adaugi citirea__ 20 ron..astia nici nu se mai feresc in a arata ce se doreste!! Exterminare psihica..apoi faptica!!

  • Vlad spune:

    IN ULTIMI 5 ANI DE DOUA ORI NE A OBLIGAT SA SCHIMBAM REPARTITOARELE.ASTIA VOR BANI PE BUZUNARUL NOSTRU? PLATITI VOI, DACA TOT ESTE OBLIGATORIU.NISTE TICSLOSI!

  • Domi spune:

    Numai a caror blocuri si apartamente,sunt cuplate pe centrale comune de cartier,zonale,sau pe orase.Propietarii cu centrale propii de apartamente,sau pe locuinte,nu trebuie.

  • Barbara Panco spune:

    Dacă ABSOLUT NIMENI NU VA PLĂTI pt că atâta timp cu cât sunt mai mulți care refuză nu vor avea ce face! N-o să amendeze toată țara.
    Dar, probabil, ca de obicei, câțiva vor ceda și atunci „guvernanții” vor câștiga din nou.
    Pe de altă parte dacă aceste repartitoare sunt ok și nu pot fi traficate de cetățeni ar însemna că omul nu mai plătește pierderile din rețea.
    La prima tură de repartitoare se făceau zeci de mânării bașca creșterea facturii la gaze că se încălzeau cu aragazul că pe timpul lui Ceaușescu.

  • Lucian spune:

    O mare hoție.Nu ne vom monta repartitoare și nu este treaba voastră.Oricum acești maimuțoi trebuie sa plece

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90