New Profesional Consult 930 x 122

dosare

CONSTANTIN_NICOLESCU_UNIVERSITATEA_PITESTI_1

„SUNTEM ÎN CRIZĂ DE DECIZIE!” AFLĂ DE CE SPUNE ASTA CONSTANTIN NICOLESCU!

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Argeş, a declarat astăzi că „suntem în criză de decizie”.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Nicolescu s-a referit la faptul că aproape nimeni nu mai vrea să îşi asume răspunderea pentru decizii legate de cheltuirea banului public, în contextul în care dosarele penale apar pe bandă rulantă în acest sector. El însuşi parte a unor dosare în care este acuzat de fapte de corupţie, Constantin Nicolescu susţine că vor apărea probleme şi după acţiunile de deszăpezire.

„După ce va trece iureşul cu zăpada, când toată lumea cere să se intervină, o să apară comentarii şi, probabil, şi dosare. Că de ce s-a cheltuit nu ştiu cât? Că unde sunt banii de vreme ce pe drumul X nu s-a văzut că s-a intervenit? Dar poţi să intervii de 100 de ori pe un drum, dacă viscoleşte tot se pune zăpada, iar apoi eşti întrebat unde sunt banii! Nimeni nu crede că s-a trecut pe acolo de 100 de ori, şi aşa apar imputaţiile şi fuga de răspundere. Încep şi anchetele pe diverse sume şi nimeni nu mai vrea în instituţiile publice să îşi asume răspunderea”, a declarat Nicolescu în conferința de presă de astăzi a Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90