930 x122 grota rece

pensionari

Suntem şi noi primii la ceva: avem cel mai bogat pensionar din România

Judeţul Argeş e departe de a excela pe harta economică a României, cele mai recente statistici indicând că avem salarii sub media la nivel naţional. Nici cu producţia nu stăm grozav, factorul „salvator” fiind Dacia şi dezvoltarea pe orizontală conexă. Pe înţelesul tuturor, există Dacia şi zeci de firme care produc piese sau furnizează o serie de servicii pentru Dacia. În cazul în care ar apărea un blocaj (sau, în caz extrem, ar dispărea Dacia din Argeş), economia judeţului s-ar prăbuşi.

Citiți și: Adio! Acest tip de pensie DISPARE!

Dar, ca să fim optimişti (şi ironici totodată), să spunem că suntem şi noi primii la „ceva”: avem cel mai bogat pensionar din România. Este vorba de un fost procuror şef în judeţul Argeş şi fost comandant al Penitenciarului Colibaşi. Acesta încasează o pensie de peste 78.000 de lei, lunar.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat la Digi24 (fără să precizeze identitatea şi de unde este originar pensionarul de lux) că „cea mai mare pensie încasată în România depășește 78.000 de lei, însă contribuțiile ar acoperi o pensie de puțin peste 5.000 de lei”.

Citiți și: Anunț așteptat de pensionari! Se întâmplă de mâine

Pentru mulţi dintre noi, numele pensionarului argeşean de lux este cunoscut, însă din motive care ţin de „GDPR” nu-l vom nominaliza.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90