SMART KIDS 930X122

camion

Surpriză majoră pe șoselele din România!

Ford Trucks este divizia de camioane a mărcii americane, activitatea acesteia fiind cesionată, pentru nu mai puțin de 40 de țări, parteneriatului Ford Otosan, care și produce camioanele pe care le vinde.

Citiți și: Imagini virale! Camion cu lemne circula pe contrasens, pe autostradă!

Cel mai nou produs al acestei divizii este camionul electric, care a fost prezentat la Hanovra și care acum este testat de parteneri ai Ford Truck pe șoselele din România, anunță Profit.ro.

Citiți și: Taxi făcut praf de o autobasculantă, în Bascov. Două femei, la spital

Ford Truck ar putea aduce în România, pentru companiile de colectat gunoiul menajer, camioane electrice, iar în viitor acestea ar putea fi chiar comandate de la distanță, după cum a relatat Serhan Turfan, președintele Ford Trucks și vicepreședinte al Ford Otosan, în centrul de cercetare și dezvoltare al companiei din apropiere de Istanbul.

Ford Otosan dezvoltă de la zero camioanele, produce motoarele și celelalte componente necesare.

Complet conectat, echipat cu tehnologia care permite rularea fără intervenția șoferului, camionul dezvoltat de Ford Truck va putea fi preluat la nevoie de un operator pentru a fi condus. Nu este o poveste SF, ci un proiect aflat în plină dezvoltare.

Printre tehnologiile care vor echipa aceste camioane, numite Generation F, se numără și parcarea automată cu spatele, o operațiune care solicită extrem șoferii în acest moment, atunci când manevrează vehiculul în zonele de încărcare sau descărcare.

Foto articol: Profit.ro

Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90