New Profesional Consult 930 x 122

bacalaureat 2023

Surpriză și nu prea! Locurile ocupate de Brătianu, Zinca și Odobescu pe țară!

Surpriză și nu prea! Locurile ocupate de Brătianu, Zinca și Odobescu pe țară!

Citiți și: Argeș. Exclusiv. De ce este „generalul” fericit! Declarația zilei!

O mare reușită pentru cele mai în vogă licee din Argeș!

Conform clasamentului pe țară din acest an al liceelor, la examenul de Bacalaureat, Colegiul Brătianu se află în top 30.

Citiți și: Ultima oră! S-au afișat rezultatele examenului de Bacalaureat

Rezultatele finale la Bac ale absolvenților au urcat Colegiul pe locul 28 din 1443 de licee, în topul colegiilor din țară.

Conform aceluiași clasament, anul trecut, Colegiul Național ,,Ion C. Brătianu” se află pe locul 41.

Surpriză și nu prea! Locurile ocupate de Brătianu, Zinca și Odobescu pe țară!

În același timp, al doilea cel mai bine clasat liceu din Argeș, Colegiul Național ,,Zinca Golescu”, în urma rezultatelor obținute de elevi la Bac, acesta se află pe locul 101.

Față de anul precedent, și ,,Zinca Golescu” a urcat în clasament, în anul 2022 fiind pe locul 124.

Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu” a avut parte de o urcare considerabilă în clasament.

Astfel, față de anul trecut, când se afla pe locul 189, în 2023, Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu” Pitești a ajuns pe locul 149 din 1443 de licee din țară.

Clasamentul liceelor la examenul de bacalaureat din acest an poate fi văzut AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Prometeu spune:

    Romania a împărțit învățământul liceal în Colegii și Licee teoretice. La Colegii sunt elitele, cică, iar Liceele teoretice sunt cumva un fel de „rezerva” dacă nu se întra la un Colegiu.
    Eu am fiul la un Liceu teoretic și ma mândresc. Nu dau Liceul Barbu pe toate 3 Colegiile din Pitești la un loc. Motivul e foarte simplu. Aici nu se împart copiii în „olimpici și RESTUL”. Fiti mândri dacă vă aveți puii în Colegii, dar numai dacă sunt olimpici, altfel, devin „RESTUL”.

    …..și la Barbu chiar se face carte la toate materiile iar copiii nu sunt jigniți ca la toate cele 3 Colegii unde am informații ca se întâmplă……și nici nu sunt presati pentru a merge la meditații cum știu ca se practica în acele Colegii, iar curtea e frumos amenajata si cu o sala de sport modernă, nu atmosfera de închisoare de la Zinca ori de bordel de la Brătianu, sau, si mai misto, cu câini vagabonzi ca la Odo.
    Copilul meu a terminat clasa anul acesta cu media 9.42, asa ca nu va grăbiți sa ma jigniți că „strugurii sunt prea acrii”. Ajung la orice „ciorchina” oricând vreau, viata m-a învățat, iar fiul îmi seamănă.

  • Mișu Fotino spune:

    Salut Prometeu!
    Dacă fiul tău ar fi intrat la colegiul Brătianu acum ce ai fi scris?
    Îl felicit pe fiul tău pentru rezultatele obținute.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90