NOR CURIER 930X122

1 martie

Surprize în trafic, pentru șoferițe, din partea polițiștilor argeșeni!

Surprize în trafic, pentru șoferițe, din partea polițiștilor argeșeni!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

De 1 Martie, polițiștii tuturor structurilor rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu sprijinul Asociaţiei Internationale a Polițiștilor – I.P.A., regiunea 1 Argeș, au „sancționat” doamnele și domnișoarele aflate în trafic, cu flori și recomandări.

În fiecare an, polițiștii argeșeni folosesc prilejul sărbătoririi primăverii pentru a transmite conducătoarelor auto, alături de simboluri specifice lunii Mărțișor, și recomandări pentru conduita preventivă în trafic și respectarea regulilor de circulație.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

 

Surprize în trafic, pentru șoferițe, din partea polițiștilor argeșeni!

Asemenea activități au fost desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, ai Biroului Rutier Pitești, ai Biroului Rutier Câmpulung și ai Formatiunilor Rutiere Mioveni și Costești.

Alături de poliţiştii rutieri au fost polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și elevi ai școlilor de poliție, aflați în practică.

Gestul poliţiştilor a fost primit cu apreciere şi simpatie.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și lipsită de evenimente rutiere!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90