930×122 CAPRA 5

perchezitii

primarul de la poiana lacului

Suspiciune asupra primarului de la Poiana Lacului

Suspiciune asupra primarului de la Poiana Lacului

Citiți și: Argeș: Percheziții! Mascații i-au luat pe sus!

În această dimineață au avut loc mai multe percheziții în Județul Argeș, în localitățile Pitești, Poiana Lacului, Mărăcineni și Rătești.

S-au efectuat cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu. În joc ar fi 90.000 de lei.

Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

Suspiciunile ar plena chiar asupra primarului de la Poiana Lacului, Ion Dumitrache – PNL.

IPJ Argeș transmite:

„La primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și Tribunalului Argeș, au efectuat 17 percheziții domiciliare, în trei cauze penale, la sediul unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, evaziune fiscală și înșelăciune.

În prima cauză penală, privind săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 13 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Pitești, Poiana Lacului, Mărăcineni și Rătești.

În urma verificărilor, există suspiciunea că reprezentantul unei unități administrativ-teritoriale din județul Argeș ar fi dispus plata sumei de aproximativ 90.000 de lei, reprezentând contravaloarea cantității de 900 de tone de agregate minerale, achiziționate în anul 2021, care, în realitate, nu ar fi fost livrate unității administrativ-teritoriale.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și al specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.”

Sursă foto principal: libertatea.ro

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • USR-istii spune:

    La cât de sărac era badac, din adancuri rădăcini, cam ciudat nivelul la care a ajuns.
    El , era slab pregătit și când era electrician la petrol,urât, umflat și plin de unsoare….etc

570 pe 90 Costache