930 x122 grota rece

apa

SUTE DE GOSPODĂRII DIN ARGEŞ, FĂRĂ APĂ!

În perioada 4-10 iulie 2016, Direcţia de Sănătate Publică Argeş a continuat efectuarea de controale privind calitatea apei la sistemele publice din localităţile Căldăraru, Dobreşti, Drăganu, Dragoslavele, Răteşti, Uda, Ciomăgeşti, Săpata şi Boteni.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

În urma acestor controale a fost sistată temporar furnizarea apei în localităţile Uda (Sistemul II – 380 de gospodării) şi Ciomăgeşti (satele Dogari şi Giuclani – 224 de gospodării). În cele două localităţi s-a acordat un termen de trei zile pentru remedierea situaţilor prin procedee de clorinare a apei şi de spălare şi dezinfectare a bazinelor.

După reverificarea calităţii apei în cele două cazuri, în momentul constatării criteriilor de potabilitate, se va relua furnizarea apei către populaţie.

Citiți și: Pitești. Nu beți apă de la aceste izvoare! Nu este bună!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3