EcoMoto 930×122

elevi

TABLETE, LAPTOPURI ȘI TABLE INTERACTIVE PENTRU ELEVII ȘI ȘCOLILE DIN ARGEȘ

Guvernul României oferă 191.000 de tablete elevilor care învață de acasă și care au nevoie de acestea pentru a participa la orele online.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

„Licitația organizată de către ONAC s-a concretizat în două achiziții separate. Astfel, au existat doi operatori economici care au achiziționat contracte pentru 82.000, respectiv 109.000 de tablete. Licitațiile au început încă din luna mai, tot atunci fiind alocați și banii necesari pentru achiziționarea a peste 250.000 de tablete.

Următoarea licitație are în vedere achiziția de laptopuri, camere web și table interactive. Aceasta va fi organizată de Ministerul Educației și Cercetării și se va finaliza pe 9 octombrie. Achizițiile vor fi făcute pentru peste 1000 de licee din țară”, precizează Instituția Prefectului Argeș.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

La sfârșitul lunii septembrie, în Argeș au sosit primele tablete, din necesarul de 6694, care au fost distribuite, cu prioritate, şcolilor aflate în scenariul galben şi celor din zonele defavorizate. Dispozitivele ajunse în şcoli au fost configurate cu conturi personalizate pentru fiecare elev, pe platformele educaţionale puse la dispoziţie, în mod gratuit, de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

 Foto descriptiv: Facebook Instituția Prefectului Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3