EcoMoto 930×122

alcoolemie

TÂNĂR ARGEȘEAN BĂGAT DUPĂ GRATII

Tânăr argeșean băgat după gratii. Polițiștii din orașul argeșean Ștefănești au prins aseară un șofer în vârstă de 25 de ani, din localitate, care conducea un autoturism fără să aibă permis auto.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Avea o alcoolemie de aproximativ 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost reținut pentru 24 de ore și închis în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Argeș. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Potrivit legii, conducerea fără permis pe drumurile publice a unui vehicul se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani, iar conducerea sub influența băuturilor alcoolice, tot cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90