New Profesional Consult 930 x 122

mascati

TÂNĂR DIN BRADU SĂLTAT DE ”MASCAȚI”

Tânăr din Bradu săltat de ”mascați”.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Poliţştii din comuna argeșeană Albota au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în perioada 21 – 23 octombrie 2018, un tânăr de 26 de ani, din comuna Bradu, ”ar fi sustras mai multe bunuri din incintele a două societăți comerciale din comuna Bradu, cu profil de activitate service auto. Prejudiciul în cauză se ridică la aproximativ 3.000 de lei.”, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Pentru probarea activității infracționale, ieri, polițiștii din Albota, împreună cu cei ai Secției 4 Poliție Pitești și cei ai Biroului Investigații Criminale Pitești, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș (”mascații”) au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza comunei Bradu, la locuința celui în cauză.

”În urma percheziției au fost identificate mai multe laptop-uri și electronice auto, susceptibile a proveni din infracțiuni de furt calificat. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.”, mai transmite sursa citată.

Biroul de Presă al Poliției Argeș informează că tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3