Donaris 930 x 122

șantaj

TÂNĂR DIN PITEŞTI, REŢINUT PENTRU ŞANTAJ SEXUAL ŞI TÂLHĂRIE

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Piteşti a fost reţinut aseară de poliţişti, fiind acuzat de tâlhărie şi şantaj la adresa prietenei sale, de 20 de ani, tot din Piteşti.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Tânărul ar fi ameninţat-o pe fată că dacă nu îi dă 1.400 de lei atunci va posta pe reţeaua de socializare Facebook poze indecente cu ea, făcute probabil în timpul întâlnirilor intime pe care cei doi le-au avut. Tânăra nu ar fi cedat presiunii şi a anunţat Poliţia Pitești, care a decis să organizeze un flagrant, cu sprijin de la Serviciul de Operaţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic.

În timpul flagrantului individul ar fi avut un acces de furie și i-ar fi luat cu forţa fetei telefonul mobil, dar a fost reţinut imediat de poliţişti şi acuzat de şantaj şi tâlhărie. Reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Argeș. Tânăr din Mioveni, prins drogat la volan

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90