NOR CURIER 930X122

amenda

Tânăr fără minte! Mergea cu 114km/oră prin Pitești! L-a potolit Poliția

Tânăr fără minte! Mergea cu 114km/oră prin Pitești! L-a potolit Poliția

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Piteștean amendat după ce a fost depistat de aparatul RADAR cu o viteză mult peste limita legală (50km/oră)  pe bulevardul Frații Golești, Pitești.

În ziua de 16 august a.c., polițiștii rutieri piteșteni au depistat un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h, în timp ce se deplasa pe bulevardul Frații Golești din Pitești.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.„, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

7 comentarii

  • marian spune:

    asa si? a deranjat cu ceva? sia asumat

  • Razvan spune:

    Pai la viteza aia..daca deranja pe cineva,il deranja de tot😅

  • Village spune:

    Daca poate😂!

  • Meh spune:

    Luati-va cazanele si duceti-va pe pista daca vreti curse, sarakilor! Ni s-a luat sa va ascultam tobele sparte si sa va mirosim esapamentele. Sunati si mirositi a incultura.

  • cristi spune:

    stie cineva fb tipei?cred ca mi am gasit jumatatea

  • Mariana spune:

    Teribiliști peste tot in lume 😎

  • Aura spune:

    Marian daca lovea pe cineva si il accidenta și risca sa il omoare sau sa il lase pe viata marcat. Nu cred ca aceasta asumare de care vorbești era echivalenta cu pretul platit de pieton sau ceilalti soferi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90