New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

TÂRG ÎN PITEȘTI. AFLĂ CÂND ARE LOC

Târg în Pitești. Află când are loc. Joi se va desfășura o ședință ordinară în plen a Consiliului Local Pitești. Unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi, proiect care va fi supus dezbaterii și votului, este cel privind organizarea Târgului Popular ”Sfânta Maria Mare”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Potrivit proiectului, a IV-a ediție a târgului ar urma să se desfășoare în perioada 12-19 august 2018, în Piața ”Vasile Milea” și zona centrală a municipiului Pitești.

Se vor comercializa produse tradiționale de artizanat, produse agricole și agroalimentare cu specific de sezon, se mai arată în proiect.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

De asemenea, în perioada evenimentului, pe 18 august ar urma să se desfășoare un spectacol al Filarmonicii Pitești în aer liber. (Foto: Piața ”Vasile Milea” din Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90