930×122 CAPRA 5

minori

Taximetrist bătut de patru minori! I-au furat banii și i-au distrus mașina!

Incredibil de ce au fost în stare patru minori din Ploiești.

Citiți și: Caz șocant. Copil, împușcat de un adolescent

Cei patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, au bătut un taximetrist, i-au furat portofelul plin cu documente și bani și i-au distrus mașina.

Oamenii legii i-au condus pe cei patru minori, dar și pe reprezentanții acestora la sediul Poliției, pentru audieri, notează Observatornews.ro.

Citiți și: Suspiciune asupra primarului de la Poiana Lacului

„În această dimineață, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, distrugere și lovirea sau alte violențe. 4 minori cu vârstele cuprinse între 12 și 16 ani, împreună cu reprezentanții legali ai acestora, vor fi conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

În fapt, în perioada septembrie 2022 – februarie 2023, cei patru tineri ar fi deposedat prin violență, un alt tânăr, de obiectele personale, precum și de portofelul cu documente și bani. Totodată, ar fi distrus elementele de caroserie ale unui autovehicul, care era parcat în dreptul unui imobil, din municipiul Ploiești.

Cei în cauză sunt bănuiți și de faptul că, ar fi agresat fizic un bărbat, care își desfășura activitatea de conducător auto în regim taxi, provocându-i și  distrugeri autoturismului pe care îl conducea. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2.500 de lei. În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mijloace materiale de probă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova”, au transmis autoritățile, potrivit sursei citate.

Sursă video: Facebook AGERPRES

Sursă foto: captură video

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3