930×122 CAPRA 5

lovire

TAXIMETRIST DIN PITEȘTI, LOVIT ȘI AMENINȚAT

Făcând cercetări într-un dosar penal deschis luna trecută, poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale de la Secţia 2 din Pitești au dat de urma unui piteștean în vârstă de 26 de ani (Robert C.), bănuit de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 6 decembrie 2017, după ce a folosit serviciile unei firme de taxi din Pitești, bărbatul ar fi refuzat să achite contravaloarea cursei.

Mai mult, individul l-ar fi agresat fizic și l-ar fi amenințat pe taximetrist, după care s-ar fi făcut nevăzut. Biroul de Presă al Poliției Argeș, care furnizează informația, nu precizează numele firmei de taximetrie.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat ulterior Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus împotriva acestuia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90