video_joc

Află care este cel mai scump joc video creat vreodată!

Pe 17 septembrie va fi lansat cel mai scump joc video creat vreodată. Jurnaliştii de la The Scotsman susţin că au aflat care a fost suma investită în crearea jocului, deşi bugetele unor astfel de jocuri nu sunt aproape niciodată făcute publice.

Grand Theft Auto V (GTA V) este cel mai scump joc video din istorie, potrivit jurnaliştilor de la The Scotsman. Vorbim de o investiţie de 266 de milioane de dolari. Suma include şi bugetul de marketig al GTA V, acesta nefiind, însă, deloc de neglijat.

Compania din spatele GTA V, Rockstar Games, se aşteaptă la încasări record, de peste un miliard de euro, asta din vânzări în primul an de la lansare. În acest interval de timp, jocul se va vinde în 25 de milioane de exemplare, potrivit estimărilor.

Pe locul doi în topul celor mai scumpe jocuri din istorie se clasează „Star Wars: The Old Republic”, joc care a costat 200 de milioane de dolari. Cât priveşte cel mai scump film creat vreodată, acesta a costat 300 de milioane de euro. Este vorba despre „Piraţii din Caraibe: La capătul lumii”.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441