NOR CURIER 930X122

alan_wake_sunset_720p

Alan Wake e awake

Acu vreo 4 ani, baetii aia finlandezi care au facut Max Payne, adicatelea Remedy au anuntat ca scot un joc nou. Alan Wake. Un thriller psihologic, (uite ca daca scoate Sony Heavy Rain – s-au grabit si astia pe XBOX) cu un motor grafic foarte tare, capabil sa schimbe dinamic vremea si lumina din joc.

Mai aveam un pic si spuneam Noapte buna, Alan Wake! – dar uite ca dupa 4 ani cica ar trebui sa iasa pe piata in primavara asta – numai pe XBOX din pacate. Alan Wake is awake!

Daca nu v-ati prins pana acum – jocurile misto or sa iasa numai pe console, pe PC piratarea e mult prea usoara – nu ca Xbox-ul n s-ar putea moda, PS3 -ul ramanand singurul „nespart”.

Jocul arata demential, iar gameplay-ul pare de-a dreptul BESTIAL – fiind realizat exact ca un film in serial. Adica, atunci cand salvezi sau reincepi jocul iti da o treaba de genul „Previously on Alan Wake”. Superb!

Jocul are feeling si scenariu puternic, de vede ca cei de la Remedy au lucrat masiv la atmosfera.  Totul pare rupt dintr-un roman de Stephen King, pardon Alan Wake 😉

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3