angry-birds-space-600x300

Angry Birds Space – demo gratuit pentru Windows

La scurt timp după lansarea trailer-ului NASA de prezentare, Rovio pune la dispoziţia fanilor versiunea finală pentru Angry Birds Space dar şi versiunea demo. Astfel, cine nu vrea să cumpere şi versiunea completă se va putea bucura de Angry Birds Space demo în mod gratuit. Versiunea finală este disponibilă acum pentru mai multe sisteme de operare. Astfel, fanii jocului pot descărca gratuit versiunea demo Angry Birds Space pentru Windows.

De asemenea, amatorii pot achiziţiona Angry Birds Space în varianta completă pentru sume incepand de la 0,99$ (pentru iOS) si până la 5,95$ (pentru Windows). Angry Birds Space pentru Android este disponibil gratuit însă aplicaţia va include reclame.

Jocul plasează păsările în spaţiu, unde utilizatorii vor trebui să se adapteze la condiţii de gravitaţie zero. Angry Birds Space în versiunea completă pune la dispoziţia fanilor 60 de niveluri de joc.

Aplicaţia va avea şi o serie de niveluri bonus ascunse şi încă alte 30 de niveluri care fac parte din pachetul DANGER ZONE, considerate a fi cele mai dificile. De asemenea, alături de personajele din joc cu care fanii s-au obişnuit deja, Angry Birds Space va aduce noi tipuri de păsări care vor vi echipate cu puteri speciale.

Puteti descarca varianta demo la adresa http://shop.angrybirds.com/eu/games/pc-games/angry-birds-space-pc-version.html.

Sursa: Giz.ro

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441