930 x122 grota rece

assassins_creed_2_cover

Assasins Creed 2

Cand am vazut trailerul de la AC 2 am sarit in sus de bucurie, abia astept sa vina noiembrie ca sa il pot juca, pe PS3 bineinteles. Cei de la Ubisoft s-au intrecut din nou. Daca in primul AC au refacut cat au putut de bine orase din Orientul Mijlociu din timpul Cruciadelor precum Acre, Ierusalim, Damasc, in Assassin Creed 2 a carui actiune se desfasoara cateva sute de ani mai tarziu in vremea Renasterii au refacut integral Venetia, Florenta si se pare ca inca un oras celebru italian, probabil Roma.

Locul lui Altair este luat de Enzio Auditore, care dupa ce familia sa este masacrata decide sa se razbune. Enzio nu este un asasin cu inima rece precum Altair, el este manat de razbunare, dar are si prieteni, printre care si Leonardo da Vinci, flirteaza cu femeile si nu va reusi intotdeauna sa isi ucida toti dusmanii. Jocul nu mai este liniar precum primul, iar rezolvarile nivelurilor se pot dovedi chiar provocatoare.

Sistemul de arme a fost deasemenea imbunatatit, Enzio putand sa iai armele dusmanilor sai sau sa foloseasca arme de foc.

A, si dupa cum vedeti in imaginea din stanga, Enzio este mult mai bine imbracat. Dar gata cu vorba va las sa urmariti trailerul si gameplay-ul de mai jos.

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA