New Profesional Consult 930 x 122

assassins-creed-brotherhood-20100511100401474_640w

Assassin’s Creed Brotherhood

Cel mai tare „badass” din jocurile recente nu poate fi nimeni altul decat Ezio Auditore da Firenze, protagonistul din Assasin’s Creed 2. Pe 19 noiembrie a fost lansat si in Romania, Assasin’s Creed: Brotherhood, urmarea lui AC 2. Gandit ca un soi de AC2 partea a doua imbunatateste gameplay-ul din AC2, si adauga cateva optiuni interesante.

In primul rand, aproape intreaga actiune din joc se petrece in Roma, pe care cei de la Ubisoft (a lucrat si Ubisoft Romania la proiectul asta) au refacut-o intr-un mod exceptional, in jurul anului 1500 la vreo 12 ani dupa evenimentele din AC2.

Il vom intalni pe un Ezio mai imbatranit si mai experimentat care lupta sa elibereze Roma de sub jugul familiei Borgia.

Ca sa terminati jocul urmarind numai obiectivele principale va va lua cel putin doua zile pline de joc, daca va tineti si de cele secundare, aveti cel putin doua saptamani de joc continuu. In afara de acest lucru fiecare misiune poate fi terminata in doua feluri, varianta voastra sau varianta lui Ezio, numai cea din urma asigurand o sincronizare de 100%.

Spre deosebire de celelalte AC, Desmond va juca un rol mai important in Brotherhood.

O alta noutate este posibilitatea de a recruta asasini, care sa va asiste in timpul unei misiuni. Totodata va aparea si multiplayer-ul unde fiecare jucator va fi un tip de asasin.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3