930 x122 grota rece

tb5_acbpc_copy_09038800

ASSASSIN’S CREED: BROTHERHOOD pentru PC s-a lansat în Romania

Brotherhood este considerat cel mai vast episod al seriei Assassin’s Creed, ca şi conţinut. Ediţia PC vine cu toate DLC-urile de consolă la pachet şi este, în mod cert cea mai arătoasă de până acum.

Pentru cine nu a jucat A.C. până acum, e de ştiut că povestea jocului este plasată undeva în viitorul foarte apropiat şi îl are în centrul naraţiunii pe Desmond Miles, un barman care, supus unor teste secrete cu un dispozitiv numit Animus, a căpătat abilitatea de a retrăi amintirile unui strămoş din secolul XII, Altair. Altair Ibn Al-Ahad (Fiul Nimănui) este membru al Frăţiei Asasinilor şi are de îndeplinit diverse misiuni care îl poartă prin toată Europa medievală. Este epoca cruciadelor, a Cavalerilor Templieri, a Sarazinilor, acţiunea se desfăşoară în Ierusalim, Accra, Damasc, şi, una peste alta jocul este deja un clasic, notat foarte sus de mai toate instanţele de specialitate.

 

Cu menţiunea că cerinţele de sistem recomandate pentru versiunea PC sunt oarecum ridicate, vă lăsăm să-l judecaţi singuri. Noi credem că merită.

Sursa: realitatea.net

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3