930×122 CAPRA 5

Drift_Mania_Championship_Lite

Car games pentru iPhone şi Android

Jocurile cu maşini au fost dintotdeauna pe placul amatorilor de distractii. Eele reprezinta si acum una dintre cele mai interesante modalitati de relaxare, dar nu numai in fata unui calculator. Ci si cand ai de-a face cu smartphone-uri iPhone şi Android.

Iata care sunt cele mai interesante jocuri cu maşini pentru iPhone şi Android, conform Giz.ro:
Asphalt 6: Adrenaline – Unul dintre cele mai bune jocuri cu maşini pentru smartphone-uri este Asphalt 6: Adrenaline dezvoltat de Gameloft. Ai de ales între 42 de maşini şi motociclete, printre acestea figurând şi câte modele celebre produse de Ferrari, Lamborghini, Aston Martin sau Ducati, pe care le vei pilota pe circuite stradale din toate colţurile lumii, de la Los Angeles la Tokyo sau chiar Bahamas.
Disponibil pentru: iPhone (0.99 USD) şi Android (3.31 RON)

 

Need For Speed Shift – Need For Speed nu putea lipsi dintr-o listă cu jocuri cu maşini, iar NFS Shift este ce mai recent titlu al seriei disponibil pe platformele mobile. Jocul încearcă să aducă o parte din particularităţile seriei de pe PC prin posibilitatea de a upgrada anumite performanţe ale maşinii, cum ar fi acceleraţia, viteza de top, pneurile sau suspensiile, dar la fel de bine poţi modifica şi spoilerele, jantele sau aspectul cromatic al caroseriei. Disponibil pentru Android (10.46 RON) şi iPhone (1.99 USD). Atenţie: Pentru iPhone există deja Need For Speed Shift 2.

Drift Mania Championship – Dacă eşti pasionat de drift-uri, nu este nevoie să te limitezi la Need For Speed. Poţi să încerci şi Drift Mania Championship, un joc în care trebuie să-ţi exersezi exclusiv talentele de drifter. Tipurile de drift-uri pe care trebuie să le realizezi pentru a deveni campion sunt variate: drift într-o zonă prestabilită, drift cu un unghi cât mai mare, drift la o viteză cât mai mare şi drift care să atragă cel mai mare număr de aplauze din public.
Disponibil pentru iPhone (0.99 USD) şi Android (3.37 RON sau gratuit în versiune limitată)

Extreme Formula – Pentru a se diferenţia de multitudinea de jocuri cu maşini, Extreme Formula propune o abordare inedită: în locul cailor putere, diferenţa este făcută de tipul de combustibil utilizat: super-benzină, energia apei, energie atomică sau energie metalică. În plus, există alte 65 de tipuri de tuning pentru garajul virtual format din numai cinci maşini. In funcţie de timpul pe care îl ai la dispoziţie, poţi opta pentru o cursă simplă sau pentru un modul de carieră în 15 etape, pe parcursul cărora poţi obţine 18 premii.
Disponibil pentru Android (gratuit) şi iPhone (0.99 USD).

GT Racing: Motor Academy Free+ – Un alt joc cu maşini dezvoltat de Gameloft, GT Racing: Motor Academy Free+ iese în evidenţă prin bogăţia de maşini: nu mai puţin de 111 maşini pot fi achiziţionate pe măsură ce progresezi în joc, printre acestea figurând Nissan GT-R, Audi R8 sau Ford Model T. Spre deosebire de alte jocuri, GT Racing include şi Laguna Seca, unul dintre cele mai cunoscute circuite de curse din lume. Jocul dispune şi de un mod multiplayer în care poţi juca cu până la cinci jucători din orice colţ al lumii prin intermediul unei conexiuni la internet. Disponibil pentru Android (gratuit) şi iPhone (gratuit)

Raging Thunder 2 – Raging Thunder mizează pe grafică şi variaţia mediului înconjurător pentru a te determina să cumperi jocul. Astfel, vei concura printre temple abandonate, plaje însorite, munţi acoperiţi de zăpadă sau chiar prin preajma Marelui Zid Chinezesc.
Pentru Android există şi o versiune gratuită, însă aceasta are doar două circuite şi două maşini. Disponibil pentru Android (6.64 RON sau gratuit) şi iPhone (2.99 USD).

Reckless Racing – Aşa cum sugerează şi numele, Reckless Racing este un joc în care nu există practic nicio regulă şi în care primează inventivitatea pentru a câştiga cursele. Şi acest joc beneficiază de un mod multiplayer care îţi permite să joci online cu mai mulţi prieteni şi chiar să conversezi cu ei prin intermediul unui chat. Disponibil pentru Android (6.64 RON) şi iPhone (0.99 USD).

Real Racing 2 – Real Racing 2 este unul dintre cele mai apreciate jocuri cu maşini pentru iPhone, datorită celor 15 circuite disponibile şi a zecilor de maşini pe care le poţi upgrada pe măsură ce avansezi în modul carieră. O opţiune interesată este Party Play, care îţi permite să joci în multiplayer pe acelaşi smartphone, dacă acesta este iPhone 4S. În plus, poţi juca şi pe un televizor HD prin AirPlay.
Disponibil pentru iPhone (4.99 USD).

Cele mai multe jocuri prezentate necesită telefoane cu platforma hardware puternică şi ecrane cu rezoluţii tipice pentru diagonale de cel puţin 4”. De aceea, mai ales în cazul jocurilor contra-cost, este foarte important să verifici dacă jocul este compatibil cu telefonul tău.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90