New Profesional Consult 930 x 122

diablo

Ce jocuri tari apar in 2011

Anul 2011 se apropie cu repeziciune, iar fanii jocurilor, indiferent de platforma utilizata, au toate motivele sa fie entuziasmati. Asta pentru ca 2011 se anunta un an bogat in lansari de jocuri mult-asteptate, singurul lucru mai putin bun fiind ca, in cea mai mare parte, vorbim despre continuari ale unor jocuri de succes.

Crysis 2
Programat sa apara in martie 2011, Crysis 2 va transpune jucatorul in pielea lui Nomad, un soldat dotat cu abilitati si arme deosebite. Noul joc va include o serie de imbunatatiri pentru arme si puteri, insa povestea din spatele actiunii nu a fost inca dezvaluita.

Grand Theft Auto 5 (GTA 5)
Seria GTA nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cele mai apreciate jocuri datorita combinatiei de racing si actiune. Cel de-al cincilea episod al seriei este asteptat pentru anul viitor, insa deocamdata nu exista informatii detaliate despre data exacta a lansarii sau sinopsis.

Max Payne 3
Programat initial pentru 2009, Max Payne 3 a fost amanat pana in 2011. Jocul se va concentra pe un nou Max Payne, mai batran si intr-o situatie mai proasta decat in primele doua jocuri. Jocul este dezvoltat de Rockstar, care a preluat astfel comanda de la producatorul finlandez Remedy Entertainment.

Test Drive Unlimited 2
Fanii jocurilor de racing online se vor bucura in 2011 de TDU2
Cei care prefera jocurile online vor avea ocazia sa se confrunte cu pana la 8 adversari reali in jocul de curse Tes Drive Inlimited 2. Circuitele sunt plasate in celebra statiune turistica Ibiza si au o lungime de peste 3200 km, iar noua versiune va beneficia, bineinteles, de masini noi.

Diablo III
Diablo III este unul dintre cele mai asteptate titluri in 2011
Lansat in premiera in 1997, Diablo va reveni pe monitoare in 2011 cu o noua continuare. Plecand de la deznodamantul din Diablo II, jucatorii vor avea de infruntat diavolul din lumea intunecata, care va lua numeroase infatisari in aceasta versiune. Vor exista 5 clase de jucatori, printre acestea numerandu-se Barbarian, Witch Doctor, Wizard si Monk. A cincea ramane, deocamdata, un mister.

Star Wars: The Old Republic
Celebra franciza Star Wars va ajunge din nou in magazine in prima jumatatea a anului viitor. Actiunea va avea loc cu aproximativ 3500 de ani inainte de evenimentele din filmele cu acelasi nume si incepe cu un nou conflict care pune capat pacii instalate dupa incheierea Marelui Razboi Galactic.

Batman: Arkham City
Batman nu putea lipsi de la petrecerea anului 2011 si va reveni cu forte proaspete in al treilea trimestru. Spre deosebirile de celelalte jocuri ale seriei, Arkham City va include un nou mod de joc, intitulat sugestiv Detective Mode, prin care Batam va rezolva anumite cazuri prin intermediul unor indicii. De asemenea, eroul va avea la dispozitiv noi arme cu care sa-si invinga dusmanii.

Bulletstorm
Unul dintre putinele FPS-uri complet noi de anul viitor este Bulletstorm, in cadrul caruia eroul principal Grayson Hunt trebuie sa infrunte impreuna cu un prieten o hoarda de mutanti dintr-un desert situat pe o planeta indepartata a galaxiei.

Brink
Actiunea din noul joc Brink se desfasoara pe un oras plutitor, un ultim refugiu pentru populatie dupa inundatii catastrofale asupra Terrei. Din cauza populatiei prea numeroase izbucneste un razboi civil, iar lupta se va da intre doua factiuni, botezate sugestiv Resistance si Securty. Jucatorul va putea alege intre 4 tipuri de personaje incepand din primul trimestru al anului viitor, cand jocul va aparea in magazine.

Sursa : Giz.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90