New Profesional Consult 930 x 122

play_station_collection

Cel mai tare colectionar de jocuri pentru PlayStation din lume

Nu sunt de vanzare, dar poate tocmai de aceea sunt atat de „apetisante” pentru fani. Este vorba de toate jocurile care au fost create pana acum pentru PlayStation2. O colectie impresionanta de astfel de jocuri a fost deja…sigilata. Culmea este ca jocurile cu pricina nici nu au fost folosite de colectionar!

Ati cumparat jocul Zone of the Enders doar pentru a ajunge sa puneti mana pe o versiune demo a Metal Gear Solid 2? Te-ai conectat cu jumatate din vecinii de pe strada ta pentru a participa la un joc TimeSplitters? Ti-ar fi placut mai mult jocurile tale pentru PlayStation 2 daca le-ai fi lasat sigilate pe raftul bibliotecii tale?

Tocmai aici a ajuns colectionarul Athans76, cel care si-a petrecut ultimii 10 ani umplandu-si rafturile cu jocurile din prima editie (numai cele cu holograma Sony), fara insa a le deschide vreodata!

Intr-un interviu acordat PlayStation Collecting colectionarul spune lucruri interesante despre pasiunea sa, dar nu spune si daca si-a deschis vreodata sistemul PlayStation 3 pe care l-a achizitionat deja.

Athans76 este singurul colectionar din lume care are toata „biblioteca” NTSC Playstation 2. El afirma ca a inceput sa se joace pe Play Station cand avea 4 ani, jocul sau preferat atunci fiind Super Mario Bros. De cand a pus mana pe PlayStation 2, consola sa preferata, a aparut si pasiunea pentru colectionarea jocurilor. Dupa 19 ani in care a incercat de toate, colectionarul spune ca jocurile sale preferate sunt Final Fantasy IX, Dragon Quest 8 si Uncharted Series. A inceput sa colectioneze jocuri la varsta de 16 ani, iar acum are biblioteca aproape completa pentru PlayStation 2. Doar doua jocuri ii lipsesc: Metal Slug and Ninja Master.

„La inceput nu am vrut toata colectia. Dar am inceput sa cumpar mai multe jocuri decat puteam folosi, asa ca multe au ramas sigiliate. Am peste 1850 de titluri, nu pun la socoteala si variantele acestora. „Wizardry: Tale Of The Forsaken Land”, achizitionat din Germania, m-a costat cel mai mult: 300 USD. L-am cumparat fara sa stau pe ganduri. Nu as fi putut insa sa ma dedic acestei pasiuni fara ajutorul sotiei mele care a petrecut ore la rand cu mine pe drumuri in cautarea unui joc, care a facut pentru mine liste, care m-a sprijinit si m-a incurajat mereu, desi nu are aceeasi pasiune”, a declarat Athans76.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90