New Profesional Consult 930 x 122

Counter-Strike-Global-Offensive

Cele mai bune jocuri din 2012

Anul 2012 se anunţă unul foarte interesant pentru pasionaţii de jocuri, indiferent de genul de jocuri pe care îl preferi (FPS, RPG, simulatoare auto) sau de platforma pe care o utilizezi cel mai des (PC, PS3, XBOX 360). În cele ce urmează vom trece în revistă cele mai tari titluri anunţate pentru anul care stă să vină.

Counter-Strike: Global Offensive; Gen: FPS (First Person Shooter); Lansare: ianuarie-martie 2012. Counter-Strike a fost unul dintre cele mai populare jocuri în sălile de internet din România şi are o bază uriaşă de fani care aşteaptă cu sufletul la gură Counter-Strike: Global Offensive, mai ales ca acesta va include şi numeroase hărţi din jocul clasic. Totuşi, vor exista şi multe noutăţi atât în privinţa hărţilor, cât şi a personajelor şi modurilor de joc.
StarCraft II: Heart of the Swarm; Gen: RTS (Real Time Strategy); Lansare: 2012. Un alt joc cu rădăcini bine înfipte în industria jocurilor care va avea o nouă continuare în 2012 este StarCraft. Noul joc a fost botezat StarCraft II: Heart of the Swarm este continuarea lui Starcraft II: Wings of Liberty în care Sarah Kerrigan va continua să fie liderul zergilor în formă umană.

Syndicate; Gen: FPS (First Person Shooter); Lansare: 24 februarie 2012; În Syndicate, Miles Kilo joacă rolul unui agent al uneia dintre numeroasele corporaţii care a ajuns să controleze lumea în locul guvernelor. Fiecare corporaţie trebuie să lupte pentru “o cotă de piaţă” cât mai bună, iar rolul tău este să elimini inamicii care stau în calea prosperităţii corporaţiei pentru care lucrezi.

Max Payne 3; Gen: TPS (Third Person Shooter); Lansare: martie 2012; La 8 ani după evenimentele din Max Payne 2, eroul a ajuns un simplu agent de securitate pentru o familie bogată din Brazilia, iar până acum am aflat că va avea misiunea de a găsi o fată răpită.

Far Cry 3; Gen: FPS (First Person Shooter); Lansare: februarie 2012. La trei ani după Far Cry 2, noul joc al seriei te pune în pielea unui personaj care se află pe o insulă tropicală la intersecţia dintre Oceanul Indian şi Oceanul Pacific. Principala misiune este să scapi de locuitori şi să evadezi de pe insulă.

Mass Effect 3; Gen: TPS (Third Person Shooter); Lansare: 9 martie 2012. În ultimul joc al trilogiei Mass Effect, comandantul Shepard trebuie să unească toate civilizaţiile galaxiei în lupta finală cu rasa Reaper, dar şi cu Cerberus, pentru a salva galaxia de la dispariţie. Una dintre noutăţi este îmbunatăţirea inteligenţei artificiale.

Diablo 3; Gen: Action role playing; Lansare: ianuarie-martie 2012. La 12 ani după Diablo 2, fanii seriei vor avea prilejul să continue acţiunea în Diablo 3. De data aceasta, poţi să-ţi alegi personajul masculin sau feminin dintre serie largă de opţiuni, precum barbar, vânător de demoni, călugăr sau vrăjitor.

World of WarCraft: Mists of Pandaria; Gen: MMORPG; Lansare: vara 2012. Al patrulea expansion-pack pentru universul World of WarCraft se numeşte Mists of Pandaria şi va apărea undeva în vara anului viitor. Printre noutăţi se număra o nouă clasă numită Monk (călugăr), o nouă rasă, botezată Pandaren, dar şi un nou continent de explorat. Nivelul maxim va fi ridicat de la 85 la 90.

Bioshock Infinite; Gen: FPS (First Person Shooter); Lansare: 2012. Deşi este al treilea joc din serie, Bioshock Infinite este complet separat de primele două. Acţiunea se petrece în anul 1912 (mai devreme decât celelalte două) în oraşul plutitor Columbia, acolo unde izbucneşte un război civil căruia personajul principal trebuie să-i facă faţă.

Sursa: Giz.ro

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA