930×122 CAPRA 5

3dgames

Cele mai populare jocuri 3D

De la Avatar încoace industria 3D a cunoscut o ascensiune continuă. Aşa că nici industria jocurilor 3D nu poate face excepţie, mai ales că „teritoriul” este unul generos. În prezent se poate mândri inclusiv cu titluri celebre disponibile pe o largă varietate de platforme: avem jocuri 3D pentru PC şi jocuri 3D pentru consolă. Care sunt cele mai interesante jocuri 3D aflaţi în cele ce urmează…

Iată numai câteva jocuri 3D disponibile pentru PlayStation 3:

Batman: Arkham City – Joc de acţiune de tip open-world în care intri în pielea personajului Batman şi îndeplineşti o serie de misiuni prin oraşul Arkham City.

Assassin’s Creed: Revelations – Versiunea de consolă a jocului pe PC, Assassin’s Creed: Revelations este o aventură care te va purta în timpul Imperiului Roman, cea mai mare parte a acţiunii desfăşurându-se în Constantinopol, cu vizite scurte prin insulă grecească Rodos.

Killzone 3 – Un alt FPS, de data aceasta exclusiv pe PS 3, în care vei cunoaşte regiunea arctică, jungla extraterestră sau zone devastate de explozii nucleare în format 3D.

Resistance 3 – Unul dintre cele mai noi FPS-uri lansate pe piaţă, Resistance 3 te provoacă să încerci o serie întreagă de arme noi, dar şi să-ţi aduce aminte de arme utilizate în jocurile anterioare seriei.

Gran Turismo 5 – Celebrul joc de curse dezvoltat de Polyphony Digital exclusiv pentru PS 3 poate fi jucat acum şi în 3D. Vei avea parte de o experienţă spectaculoasă pe circuitele celebre de curse la volanul unor maşini şi prototipuri de ultima generaţie.

Au apărut şi câteva jocuri 3D pentru XBOX 360, consola dezvoltată de Microsoft. În general este vorba despre titluri disponibile în paralel în 3D şi pentru PlayStation 3, precum Batman Arkham Asylum: Game Of The Year: 3D Edition, Thor: God of Thunder, Assassin’s Creed: Revelations sau Crysis 2, dar şi titluri exclusive precum Halo: Combat Evolved Anniversary.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3