930×122 CAPRA 5

angry-birds-rio

Descarcari record pentru Angry Birds Rio

Jocul Angry Birds a facut valuri printre utilizatorii sistemelor Apple si nu numai. In doar primele 10 zile de la lansarea versiunii noi – o completare numita Rio – s-au inregistrat descarcari record ale acesteia, ceea ce ar putea insemna si profituri frumoase pentru realizatori si pentru Apple.

Doar 10 zile i-au trebuit aplicatiei Angry Birds Rio – o noua varianta a jocului Angry Birds – pentru a “ateriza” pe nu mai putin de 10 milioane de telefoane mobile! Un anunt ambiguu al companiei finlandeze Rovio care a realizat jocul arata ca „10 in 10 … Angry Birds Rio sparge toate recordurile! Un imens MULTUMESC pentru toti fanii nostri!”.

Mobile-Ent.biz a clarificat ulterior situatia, punand intrebarea daca “10 in 10” se refera la 10 milioane de download-uri primele 10 zile.

Din pacate, Rovio nu a precizat care dintre cele 10 milioane de descarcari ale Angry Birds Rio erau variante Android ale jocului sau iOS. Angry Birds Rio este gratuit prin intermediul magazinului virtual Amazon si pe Droid Marketplace, in timp ce pentru dispozitivele iOS costa 1 dolar.

Chiar si asa, fie si numai jumatate dintre descarcari sa fi fost cu bani, asta insemna un castig de 3,5 milioane de dolari dupa ce Apple isi ia partea de 30%. Deloc rau pentru numai 10 zile pe piata!

Traducere din Joystiq

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3