Donaris 930 x 122

deusex

Deus Ex: Human Revolution, lansare in august

Pana la finalul lunii august a anului 2011 va fi lansat un nou joc din seria Deux Ex. Este vorba de Human Revolution. Nu este insa o continuare propriu-zisa, ci mai degraba un prequel cu accente de actiune la persoana a treia. Jocul se axeaza pe luptele intre cyborgi si oameni si merita toata atentia pasionatilor.

Actiunea se desfasoara preponderent in Detroitul anului 2027, iar personajul principal este Adam Jensen, un ofiter de securitate al companiei Aarif Industries. Acesta este obligat sa devina el insusi un cyborg dupa ce este ranit intr-un atac asupra companiei, este trimis in misiune impotriva presupusilor atacatori, insa in cele din urma ajunge sa-si dea seama ca se afla intr-o adevarata conspiratie. Din acest punct, jucatorul isi intra in rol pentru a dezlega misterele conspiratiei in care a intrat personajul principal.

Pe masura ce progreseaza in joc, jucatorul care intra in rolul lui Adam Jensen va beneficia de schimbari majore atat pe plan fizic, cat si din punct de vedere al armelor pe care le utilizeaza. Producatorii au mizat pe un sistem de regenerare a vietii care permite jucatorului sa progreseze in joc mai usor, fara a mai fi nevoit sa caute un kit de prim ajutor.

Versiunea de PC a lui Deux Ex: Human Revolution va utiliza Direct X 11 si va avea suport 3D si pentru tehnologia AMD Eyefinity, cu ajutorul careia jocul va putea fi rulat pe pana la 5 monitoare pentru o rezolutie impresionanta.

Deus Ex: Human Revolution este un joc dezvoltat de studioul Eidos Montreal si va fi disponibil pentru PC, XBOX si PlayStation 3. Portarea pentru PC va fi realizata de Nixxes Software, iar versiunea finala va fi lansata in 23 august.

Sursa: Giz.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3