New Profesional Consult 930 x 122

Gta 5

A DOBORÂT 7 RECORDURI MONDIALE!

GTA 5, jocul cu un buget comparabil cu cel al blockbuster-elor hollywoodiene nu-şi încetează ascensiunea.

Citiți și: JOCURI VIDEO MAI PUȚIN CUNOSCUTE ALE ANULUI 2013

După numeroase review-uri, încasări fabuloase, parodii şi un număr foarte mare de jucători, GTA 5 se bucură de un succes de care nu multe jocuri video au parte, respectiv intrarea în Guinness World Records cu nu mai puţin de 7 recorduri:

– Cel mai bine vândut joc video de acţiune-aventură în 24 de ore

– Cel mai bine vândut joc video în 24 de ore

– Mediul de divertisment care a generat cel mai repede 1 miliard de dolari

– Jocul video care a încasat cel mai repede 1 miliard de dolari

– Jocul video cu cele mai mari încasări în 24 de ore

– Produsul de divertisment cu cele mai mari încasari în 24 de ore

– Cel mai vizionat trailer pentru un joc video de acţiune-aventură.

,,GTA merită în totalitate să fie recunoscut ca un simbol al culturii britanice moderne”, declară Graig Glenday, editorul-şef al Guinness World Records. Deşi nu a fost făcut public, se zvoneşte că bugetul producerii lui GTA 5 ar fi, neoficial, cel mai mare din istoria jocurilor video, cu o sumă de aproximativ 250 de milioane de dolari. Cu un aşa buget se apropie de bugetul celui mai scump film produs vreodată, 300 de milioane de dolari. Pe lângă vânzările record din industria jocurilor video, GTA 5 intră în topul celor mai importante producţii ale anului 2013, alături de ,,Iron Man 3″, ,,Despicable Me 2″ şi ,,Fast and Furious 6″.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90