930 x122 grota rece

footballmanager2011copi

Football Manager 2012, lansat in Romania

Football Manager 2012, unul dintre cele mai populare jocuri interactive din ultimii 10 ani, a fost lansat si in Romania. Lansarea era programata pentru perioada Craciunului, insa Sports Interactive si SEGA au lansat pe piata noua versiune a jocului pentru PC si Mac. Versiunea PSP va fi lansata saptamana viitoare (28 octombrie) iar ulterior va fi lansata si varianta pentru iPad, iPhone si iPod Touch.

Football Manager 2012 PC&Mac vine cu numeroase schimbari fata de versiunile anterioare, schimbari care urmaresc sa imbunataseasca experienta utilizatorului. Una dintre primele modificari pe care le aduce Football Manager 2012 se refera la faptul ca utilizatorul are posibilitatea de a fi manager in orice tara, avand libertatea de a se hotari asupra acestui aspect la orice moment de timp. Mai exact, utilizatorul nu trebuie sa seteze la inceputul jocului in ce campionate poate juca, avand optiunea de a modifica acest lucru de-a lungul jocului.

Un alt aspect se refera la experienta 3D si modul de vizualizare live a jocurilor. In acest sens, au fost introduse doua camere: “Behind Goal” si “Director Cam”. Au fost aduse tmbunatatiri si pentru partea de scouting. Noul raport de scouting al echipelor adverse cuprinde informatii noi despre modul de inscriere al golurilor, tactica si stilul de joc adoptate in general de catre adversari, incercand sa ofere toate informatiile de care utilizatorul are nevoie.

O alta schimbare adusa are in vedere discutiile cu echipa. Astfel, in Football Manager 2012, utilizatorul va avea posibilitatea de a hotari in ce maniera vrea sa vorbeasca jucatorilor. In acest sens, acesta poate alege intre 5 tonuri diferite.

Au fost aduse schimbari si in ceea ce priveste contractele si transferurile pentru ca managerul sa poata avea mai multa flexibilitate si posibilitatea de a-si organiza bugetul mai bine.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3