SMART KIDS 930X122

FM_2012

Football Manager 2012 se lansează pe 21 octombrie

Creatorii celebrului joc Football Manager nu au rămas mai prejos şi au anunţat şi ei data oficială a lansării FM 2012, la mai puţin de o lună distanţă de prezentarea mult mai popularului FIFA 2012, 21 octombrie 2012. Faţă de FM 2011, versiunea nouă vine cu o gamă variată de noi opţiuni, ce vor fi anunţate în zilele premergătoare lansării.

Football Manager este un simulator dezvoltat de Sports Interactive în colaborare cu SEGA încă din 1992 şi la începuturile lui a fost mult mai cunoscut sub numele de Championship Manager. Deosebirea faţă de FIFA este că utilizatorii au ocazia de a deveni manageri de echipe, de a transfera jucători după ce au fost urmăriţi în prealabil în alte campionate, de a-şi crea un staf profesionist, cu care să câştige un titlu virtual într-un campionat puternic.

Interesant este că, datorită numeroaselor date statistice cu care este înzestrat, în ultimii ani Football Manager a fost folosit de mulţi oameni de fotbal pentru a descoperi fotbalişti tineri şi de perspectivă, din ţări greu accesibile, ca cele africane, sud-americane sau est-europene. În anul 2008, Everton chiar a încheiat un contract de reprezentare cu creatorii jocului, pentru a putea folosi în mod oficial baza lor de date!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA