SMART KIDS 930X122

A fost lansat PlayStation 4

PlayStation 4 a fost lansat recent în New York, acolo unde a generat o adevărată isterie. Cel mai așteptat gadget din ultima perioadă costă 400 de dolari.

Producătorii nu numai că și-au îmbunătățit toate punctele slabe, dar și-au consolidat și punctele tari și, în plus, are un preț cu 100 de dolari mai mic decât cel al rivalei de la Microsoft, Xbox One. Pentru a pune primii mâna pe noua dotare a celor de la Sony, fanii au așteptat și 20 de ore la coadă!

PlayStation 4 urmează linia trasată de PlayStation 3, lansat în 2006. Noul gadget vine cu următoarele caracteristici: 8GB de RAM GDDR5, procesor AMD Jaguar x86-64, cu opt nuclee și placă grafică cu 18 unități de procesare AMD Radeon next-generation, cu 1.84 TFLOPS. La acestea se adaugă un HDD de 500 GB, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, două porturi USB 3.0 și 3 porturi auxiliare: unul HDM, unul AUX și un altul Digital Out.

Pentru noul PS4 vor fi disponibile peste 20 de jocuri, printre care Killzone, Shadow Fall, Knack și Resogun.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA