calculator

FOST STUDENT ÎN PITEȘTI, ORGANIZEAZĂ TURNEE DE JOCURI PE CALCULATOR

În anul 2012 Valentin Arsene a terminat în Pitești Facultatea de Matematică-Informatică. Dacă inițial a jucat și s-a ocupat de echipa lui 8 ore pe zi, la începutul anului 3 de facultate a decis să se oprească din jucatul pe calculator. La scurt timp, însă, a primit oferta de a ajuta la organizarea de turnee online şi offline.

Citiți și: MĂSURĂ PENTRU CONTRIBUABILI ÎN SEDIILE ANAF DIN ARGEȘ

Astfel, de 2 ani încoace Valentin organizează turnee de gaming pentru un joc video competitiv, în care se întrec milioane de participanți. Echipa care se ocupă de secţiunea din care şi el face parte numără 10 persoane. „Mă ocup de meciurile din timpul turneelor, le programez, vin cu un sistem de turneu… În timpul turneului offline, echipele se întâlnesc într-o locaţie, sunt puse faţă în faţă și joacă de acolo cu spectatorii care vin să se uite la meciurile lor. M-am ocupat de calificările pentru desemnarea echipei care a reprezentat România la turneele organizate în Grecia şi Bulgaria. Tot ceea ce fac eu pe partea de gaming realizez din plăcere”, ne mărturiseşte el.

Valentin sau TeTau (numele lui de jucător) lucrează în Bucureşti la o companie de telecomunicaţii. Deşi ziua este aglomerat peste măsură cu programul de lucru, seara, când ajunge acasă, se ocupă de pasiunea lui: organizarea jocului. „Sunt pasionat de jocuri pe calculator de mic. Nu mă gândeam acum câţiva ani că o să mă ocup de turnee! Mă bucur, însă, că pot să îi ajut să câştige bani dintr-un hobby!”. Jocul, care se poate disputa gratuit, are un ritm alert şi îi determină pe participanţi să se lupte pe diverse câmpuri de bătălie, în moduri de joc diferite. Câştigă primii cei care distrug baza inamicului sau care îi fac pe adversari să renunţe.

Citiți și: CALCULATOR LA ITM CU INFORMAȚII PENTRU ANGAJAȚI ȘI ANGAJATORI

Înainte de a termina în Pitești Facultatea de Matematică-Informatică, Valentin Arsene a fost elev al Colegiului Naţional „Vladimir Streinu” din orașul Găeşti, județul Dâmbovița.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441