Donaris 930 x 122

calculator

FOST STUDENT ÎN PITEȘTI, ORGANIZEAZĂ TURNEE DE JOCURI PE CALCULATOR

În anul 2012 Valentin Arsene a terminat în Pitești Facultatea de Matematică-Informatică. Dacă inițial a jucat și s-a ocupat de echipa lui 8 ore pe zi, la începutul anului 3 de facultate a decis să se oprească din jucatul pe calculator. La scurt timp, însă, a primit oferta de a ajuta la organizarea de turnee online şi offline.

Citiți și: Mai mulți elevi și studenți vor putea primi 200 de euro de la stat

Astfel, de 2 ani încoace Valentin organizează turnee de gaming pentru un joc video competitiv, în care se întrec milioane de participanți. Echipa care se ocupă de secţiunea din care şi el face parte numără 10 persoane. „Mă ocup de meciurile din timpul turneelor, le programez, vin cu un sistem de turneu… În timpul turneului offline, echipele se întâlnesc într-o locaţie, sunt puse faţă în faţă și joacă de acolo cu spectatorii care vin să se uite la meciurile lor. M-am ocupat de calificările pentru desemnarea echipei care a reprezentat România la turneele organizate în Grecia şi Bulgaria. Tot ceea ce fac eu pe partea de gaming realizez din plăcere”, ne mărturiseşte el.

Valentin sau TeTau (numele lui de jucător) lucrează în Bucureşti la o companie de telecomunicaţii. Deşi ziua este aglomerat peste măsură cu programul de lucru, seara, când ajunge acasă, se ocupă de pasiunea lui: organizarea jocului. „Sunt pasionat de jocuri pe calculator de mic. Nu mă gândeam acum câţiva ani că o să mă ocup de turnee! Mă bucur, însă, că pot să îi ajut să câştige bani dintr-un hobby!”. Jocul, care se poate disputa gratuit, are un ritm alert şi îi determină pe participanţi să se lupte pe diverse câmpuri de bătălie, în moduri de joc diferite. Câştigă primii cei care distrug baza inamicului sau care îi fac pe adversari să renunţe.

Citiți și: SE CAUTĂ OPERATORI PENTRU SECŢIILE DE VOTARE

Înainte de a termina în Pitești Facultatea de Matematică-Informatică, Valentin Arsene a fost elev al Colegiului Naţional „Vladimir Streinu” din orașul Găeşti, județul Dâmbovița.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3