Donaris 930 x 122

heavy-rain-20090602032031145_640w

Heavy Rain

Exclusiv PS3

Heavy Rain este un nou tup de joc, un thriller cinematic si evolutic elaborat de cei de la Quantic Dream – creatorii mult laudatului Farenheit. Fiind un joc destinat adultilor, Heavy Rain are un scenariu sofisticat care explora alegerile morale pe care le face jucatorul. Veti intra in pielea mai multor personaje cu trecuturi diferite, motivatii si aptitudini, iar lumea din jurul dumneavoastra se va schimba dinamic in fuctie de alegerile pe care le veti face printr-un sistem numit Bending Storyline.
Heavy Rain foloseste foarte bine capacitatea grafica a PS3, vizual jocul fiind o incantare.

Jocul va fi lansat 23 februarie 2010 la pretul de 60 $ – asta ca sa va faceti o idee ce adaos au cei de la MediaGalaxy – care il vor vinde mai mult ca sigur la aproape 300 de RON. Asa ca putintica rabdare pana mai scade sau stati cu ochii pe okazii.ro.

Va las cu cateva video-uri din joc.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3