930 x122 grota rece

iamaliveom4

I am alive

Uite ca Ubisoft ne mai rupe gura cu un joc ce ar trebui sa iasa anul asta, doar pe PC din cate se pare.
I am alive este un joc de supravietuire, actiunea desfasurandu-se in Chicago in Iunie 2009 la scurt timp dupa ce a avut loc un mare cutremur de pamant (10,3 grade pe scara Richter).
Jocul este la first-person (nu stim sigur daca e un shooter). Veti juca in rolul lui Adam Collins, un functionar in varsta de 27 de ani. Cutremurul il va surprinde intr-o cladire de unde se va chinui timp de trei zile sa iasa afara. Cand va iesi, Adam va descoperi ca intregul Chicago este acum o insula plutind in ocean.
Jocul se va invarti in jurul a doua obiective: sa evadezi de pe insula si sa o gasesti pe prietena lui Adam, Alice. De-a lungul acestor incercari te vei intalni cu mai multi supravetuiori care iti vor face viata mai usoara sau mai grea.
Va veti putea speria inamicii cu o arma goala sau sa ii distrageti cu sticla de apa aruncata.
Cauza dezastrului va revelata de-a lungul jocului – aha, deci e un cutremur provocat ?!
Hai ca va las cu trailerul…

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3