EcoMoto 930×122

Irina_Shayk

Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy în noul Need For Speed

Rusoaica Irina Shayk, una dintre cele mai frumoase modele care au pozat vreodată în Sports Illustrated, va fi vedeta noii versiuni 3D a jocului Need For Speed, „The Run”. Iubita celebrului fotbalist portughez Cristiano Ronaldo va interpreta rolul Milei Bolova, o tânără crescută în atelierul mecanic al tatălui ei, care a învăţat aproape totul despre maşini.

Irina Shayk a devenită cunoscută lumii întregi după ce Cristiano Ronaldo, vedeta celor de la Real Madrid, a confirmat că are o relaţie cu ea şi chiar s-a lăsat fotografiat într-o vacanţă exotică alături de rusoaică. De atunci, Irina a primit nenumărate propuneri pentru a-şi expune trupul perfect. Cea mai interesantă a fost a celor de la Sports Illustrated, care au făcut un calendar foarte sexy, dar nu este de neglijat nici cea a producătorilor jocului Need For Speed. Aceştia au construit un personaj în noua versiune 3D, „The Run”, personaj desenat identic după formele şi frumuseţea Irinei Shayk.

Alături de Niki Blake (personaj întruchipat de un alt model al Sports Illustrated, Chrissy Teigen), Mila Bolova va face totul pentru a ajunge la New York şi pentru a câştiga potul de 25 de milioane de dolari.

Jocul va avea lansarea oficială pe 15 noiembrie în Statele Unite şi trei zile mai târziu în Europa. Producătorii, EA şi Firebrand Games, au denumit „The Run” ca fiind „O cursă ilicită, cu miză mare, prin întreaga ţară. Singura modalitate de a rămâne în viaţă este de a fi primul de la San Francisco la New York. Fără limite de viteză. Fără reguli. Fără aliaţi. Tot ce-ţi trebuie sunt abilităţile de conducere şi determinare pură, ca să lupţi cu sute de şoferi din întreaga lume pe cele mai notorii şi mai periculoase drumuri din ţară”. Singurele maşini participante în cursă sunt Porsche 911 Carrera S şi Pagani Huayra, dar în versiunea pentru PlayStation 3 vor mai apărea şi altele, precum Lamborghini Countach, Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom, Porsche Carrera GT sau Lexus LF-A.

Need For Speed „The Run” va fi disponibil pe iOS, Microsoft Windows, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii şi Xbox 360.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3