930 x122 grota rece

starcraft-22

Jocuri de strategie aşteptate în 2012

Anul 2011 a fost bogat din punct de vedere al aparitiei pe piata a jocurilor. Pasionatii jocurilor de strategie vor avea cu siguranta parte de surprise placute in 2012, an in care se anunta a fi lansate unele jocuri foarte asteptate de fani. In cele ce urmeaza va propunem o trecere in revista a celor mai interesante titluri. Iată care sunt acestea:

StarCraft II: Heart of the Swarm
Blizzard Entertainment va lansa un nou joc din seria StarCraft. Cele trei puteri Protoss, Terran și Zerg se vor confrunta din nou, în cea mai noua versiune a jocului, StarCraft II: Heart of the Swarm. Jocul va aduce o serie de schimbări care urmăresc îmbunătățirea experienței și va permite moduri de joc single-player și multiplayer.

Jagged Alliance: Back in Action
O altă continuare pe care o aduce anul 2012 este Jagged Alliance Back in Action. Primul joc din această serie a fost lansat în anul 1994. Acțiunea jocului se desfășoară în contextul în care un dictator a ajuns la putere în Arulco, iar un fost președinte exilat încearcă să adune o serie de mercenari pentru a putea înlătura dictatorul de la putere.  Lansarea mondială jocului este programată pentru luna februarie a anului următor.

Total War: Shogun 2 Fall of the Samurai
La  nici un an de la lansarea Total War: Shogun 2, a fost anunțată lansarea pe piață a unei alte continuări: Total War Shogun 2 Fall of the Samurai. Această versiune din franciză urmărește conflictul dintre tronul imperial și Shogunate în Japonia secolului al XIX-lea. Pentru a putea jucă această versiune nu este necesar să aveți Total War Shogun 2. Jocul va fi lansat în luna martie a anului următor.

Crusader Kings II
Crusader Kings II, după cum îi sugerează și numele este tot o continuare pe care o aduce anul 2012. Jocul prezintă o Europă fragmentată de lupta dintre Papă și Împărat. De asemenea, este perioada cruciadelor. Scopul jucătorului este să își creeze, ajutat de vasali, cea mai puternică dinastie din Europa,luptând pentru eliberarea Țării Sfinte și împotriva trădătorilor.

Wargame: European Escalation
Un alt joc de strategie anticipat al anului 2012 este Wargame: European Escalation. Acțiunea din acest joc se desfășoară în timpul Războiului Rece, mai exact perioada 1975 – 1985. Jocul are în vedere câteva situații ipotetice dacă ar fi putut să aibă loc dacă tensiunile din timpul războiului rece ar fi escaladat la un moment dat într-un conflict. Jocul se așteaptă să fie lansat cândva la începutul anului următor.

Sursa: Giz.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3