New Profesional Consult 930 x 122

2013

JOCURI VIDEO MAI PUȚIN CUNOSCUTE ALE ANULUI 2013

Abia am intrat în anul 2014 și deja ne aşteptăm la următoarele nume mari din industria jocurilor video.

Citiți și: BILANȚ ÎN PARLAMENT AL ANULUI ECONOMIC 2013

Să nu uităm, însă, că în 2013 s-au realizat câteva jocuri mai puţin cunoscute, dar care, cu siguranţă, ar trebui să beneficieze de mai multă popularitate. Vom enumera 5 jocuri cu mai puțină notorietate, dar care merită încercate.

Tekken Revolution – un fighting game din seria tekken, care introduce noi mecanici de luptă şi noi mişcări. Jocul include acum şi puncte de experienţă (skill points), care pot fi folosite pentru creşterea personajului. Cel mai bun lucru la acest joc şi motivul pentru care ar trebui să se bucure de mai multă popularitate: este free-to-play.

Citiți și: A DOBORÂT 7 RECORDURI MONDIALE!

Brothers: A Tale of Two Sons – lucrul ieşit din comun la acest joc este că poţi controla două personaje în acelaşi timp, doi fraţi. Cei doi se vor ajuta reciproc în puzzle-uri, vor interacţiona cu lumea şi cu alte personaje şi vor trăi un rollercoaster de emoţii pe parcursul poveştii.

The Stanley Parable – Parabola lui Stanley este un first-person de explorare-interacţiune. În joc îl poţi controla pe Stanley, un simplu angajat care se trezeşte singur la locul de muncă, doar cu o voce care îi spune ce să facă. Firul narativ poate fi schimbat în funcţie de deciziile jucătorului, oricât de nesemnificative ar fi ele.

The Wolf Among Us – după succesul înregistrat cu The Walking Dead, cei de la Telltale Games au scos acelaşi tip de joc point-and-click, dar cu personaje de poveste. Personajul principal este „Lupul cel Rău”, care, în calitate de detectiv, încearcă să ţină ascunsă comunitatea fiinţelor de poveste care trăiesc printre noi, dar şi să rezolve diverse cazuri.

State of Decay – este un joc third-person open-world care prezintă un peisaj apocaliptic plin cu zombie, pe care trebuie să îl explorezi şi în care trebuie să supravieţuieşti. Deşi jocul le este destul de cunoscut gamerilor de pe xbox, nu foarte mulţi utilizatori ai celorlalte platforme au auzit de el.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90